Skydebanen skal passes og udstyret fornyes

Vi ved alle, at når året går på hæld, så er det, at jagten sætter ind, og man skal sørge for i god tid inden at have sit jagtudstyr klar til brug. Ellers så ender det med, at du ikke rammer, eller måske endda går du helt glip af jagten.

Det er derfor, man altid, når man skal på skydebanen om sommeren for at holde færdighederne opdaterede, samtidig skal sørge for at kigge udstyret igennem og sikre, at alt det jagtudstyr, som man skal bruge senere på året er i orden. Og er der noget, som ikke lever op til de standarder, som de skal for at kunne komme med på jagt, så skal de skiftes, og det med det samme.

Det klares på nettet

Heldigvis så har jeg en onlineforretning, hvor jeg altid kan få alt det, som jeg skal bruge, og hvor jeg ved, at de altid er opdateret på det sidste nye, som er på hylderne. Det personale, som de har til at sikre service, er altid blandt de bedste. De er vidende og meget gode til at rådgive om det, som vi skal bruge for at få en god jagt.

Der er nu ingen grund til at bestille så god tid før jagtsæsonen begynder, for de leverer som regel det, der er bestilt, indenfor nogle få arbejdsdage, hvilket i vore dage er imponerende hurtigt.

Priserne er konkurrencedygtige, og med alt det andet, som de tilbyder, så er det med god grund, at der er flere i mit jagtselskab der som jeg bruger dette firma til næsten alt det, som vi skal bruge til jagten.

Når jeg kigger på jagtudstyr, så kigger jeg selvfølgelig hos flere leverandører, men det er som med så meget andet. at man vender tilbage til der. hvor man får den bedste behandling og hvor de produkter, du får, er af god kvalitet.

Kim Brandt