Øvelse gør mester

Der er mange, som tror, at man bare skal møde op den dag, hvor jagten starter, og så er den hellig grav velforvaret. Nej sådan er det ikke, der er mange ting, som skal være i orden, og det er med at holde dine færdigheder ved lige, og det kan du kun gøre på skydebanen, og der skal du skyde en del lerduer, før du er helt klar til at være med på jagten.

En god træning på markerne

Jeg var så uheldig, at min gamle lerduekaster havde opgivet ævred og ikke gad lege med længere, så jeg var nødt til at finde en ny. Det vidste jeg heldigvis, hvor jeg skulle finde, for jeg har fundet en hjemmeside, hvor de altid har det, som jeg skal bruge til jagt og til at forberede mig til jagten. Det var også hos dem, jeg bestilte min nye lerduekaster, for der er nu kun 4 måneder til jagten begynder, og jeg er ikke interesseret i at være på bagkant med min skydetræning. Det kommer jeg dog heller ikke til, når jeg bestiller hos dette firma, for jeg har hver eneste gang, jeg har bestilt noget hos dem, fået det leveret rigtig hurtigt. Noget som i vores tid er noget nær et mirakel, det er oftere, at der går 3 uger end kun 3 dage.

Det som nu er bedst ved denne onlineforretning er, at de altid har masser af produkter på deres hylder, og de er gode til at vejlede, så man altid får det, som man skal bruge, og til en pris, som er rigtig god og konkurrencedygtig.

Jeg anbefaler alle, som gerne vil have god kvalitet til rimelige priser at bruge dette firma, for de er altid på forkant med alt det, der er til jagt, og er der noget nyt på markedet, så kan du være sikker på, at de er klar med det lige med det samme.

Kim Brandt