Mange muligheder online

Min mand er en ivrig jæger, og går meget op i jagtudstyr. Jeg deler ikke hans begejstring, men samtidig vil jeg dog også gerne støtte op om hans store interesse. Han har jagt nede ved en sø, og han har en meget stor passion for andejagt, hvilket meget af hans tid går med om vinteren. Da hans fødselsdag nærmede sig, ville jeg derfor gerne overraske ham med noget jagtudstyr. Han havde en del gange klaget over at hans lokkeænder, var ved at være godt brugte. Ja, der var vist endda flere, som var “druknede” og derfor var hans samling også skrumpet en del ind. 

Jeg havde nok regnet med, at det var noget mere simpelt at købe lokkeænder, end det lige viste sig at være. Jeg havde en mandag aften sat mig godt tilrette med et glas rødvin, og begyndte at søge på nettet. Men ret hurtigt fandt jeg ud af at udvalget var noget større, end jeg lige havde regnet med. Derfor måtte jeg også lige foretage et nødopkald til en af hans jagtvenner, som jeg vidste, havde noget mere forstand på opgaven, jeg lige havde. 

Han anbefalede mig hurtigt, at gå ind på https://xtragrej.dk/shop/178-jagtudstyr/ for det var der, han handlede alt sit jagtudstyr. Derfor smuttede jeg hurtigt derind. Det var meget overskueligt, og jeg fandt hurtigt frem til lokkeænderne. Der var dog stadig en del muligheder, så næste dag ringede jeg til deres kundeservice, for lige at få noget rådgivning i hvilken nogle, jeg skulle vælge. De var super søde til at hjælpe mig, og jeg følte mig i meget trygge hænder. 

På dagen var jeg meget nervøs for, hvad han ville sige til gaven. Men den bekymring behøvede jeg ikke at have. Han blev meget overrasket og meget glad, så det var en stor succes, og det er nok ikke sidste gang at prøve at kaste mig ud i det projekt. 

Kim Brandt