Lidt ekstra grej kan man altid bruge

Der er altid noget, man lige kan bruge, når man skal på jagt, for det er udstyr, som bliver brugt ude i naturen, og det er noget, som slider på det, specielt hvis du er ude på mange jagter.

Jeg er dog så heldig, at jeg for et par år siden faldt over hjemmesiden xtragrej, en hjemmeside hvor dem, som er meget udendørs på jagt eller militærleg og camping kan få alt det, som de skal bruge.

Det gode liv

Jeg selv nyder livet ude i naturen både som jæger og med trekking, faktisk så er det i naturen, hvor jeg føler mig bedst tilpas, men det kræver udstyr, og det kan jeg altid få hos det firma, som jeg nævnte overover.

Firmaet har været det eneste sted, hvor jeg har handlet i de sidste år. Det er ikke kun fordi de har gode og rimelige priser, nej det er lige så meget fordi de altid har et stort udvalg, lige meget om jeg skal bruge noget til jagt eller til endnu en tur ud i naturen med familien, så har de altid det, som jeg skal bruge i en god kvalitet, og de er altid klar med den bedst vejledning, hvis der er noget, som jeg er i tvivl om, eller hvis der er kommet noget nyt på markedet, som er bedre end det, som jeg gerne vil bestille. En fantastisk service, som mange af deres konkurrenter kunne lære meget af.

Jeg har købt alt fra en trangia til veste, som bruges, når vi er på jagt, over skydestokke, og alt er kommet frem hurtigt og i en rigtig god kvalitet, så jeg ved, at jeg med sikkerhed ikke skifter leverandør, med mindre jeg skulle finde nogen, som kan levere endnu mere, hvilket jeg ikke er tror er muligt i dagens Danmark.

Kim Brandt