Find jagttøj online

Jeg havde i længere tid været på udkig efter en ny lerduekaster til vores lokale jagtforening. Jeg har igennem mange år lagt grund til vores årlige træninger om foråret inden jagtsæsonen går i gang. Derfor var det også blevet til mit ansvar at skaffe os en ny lerduekaster, som kunne erstatte den gamle, som var ved at være noget udtjent. 

Jeg havde været i kontakt med den lokale jagtudstyrsbutik, men de havde flere gange brændt os af, så derfor ville jeg også gerne finde en lerduekaster et andet sted. Men samtidig havde jeg også allerede brugt mange timer på at afsøge mulighederne, så derfor var jeg også ved at være lidt desperat. Det var min kone nok også af at høre på alle mine klager over, hvor stor en opgave jeg synes, det var. 

Derfor foreslog hun også at, jeg kunne prøve at søge på nettet, om der ikke var nogen muligheder der. Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke er den store haj på nettet, men samtidig var jeg også ved at være godt træt af at køre land og rige rundt. Derfor gik jeg i krig, og ret hurtigt faldt jeg også over https://xtragrej.dk/. Her var der mange muligheder, og jeg følte mig ret hurtig tryg inde på siden, da det var nemt at finde rundt, og det var meget overskueligt. 

For at være helt sikker på at jeg valgte rigtigt, valgte jeg også at ringe ind til deres kundeservice, for lige at høre lidt mere. Her havde jeg måske regnet med at få fat i medarbejder, som ikke havde den store forstand på jagtudstyr, men her tog jeg helt fejl og blev meget positivt overrasket. Der var god rådgivning lige fra starten, og jeg følte mig i helt trygge hænder. Derfor kan jeg også klart anbefale at kigge derind, hvis du søger noget jagtudstyr og gerne vil have en god rådgivning. 

Kim Brandt