God kvalitet og funktionelt

Jeg bruger altid sommeren til at tjekke mit jagtudstyr, så jeg ikke står, lige inden sæsonen skal gå i gang, og skal til at skifte vigtige dele ud i sidste øjeblik og eventuelt gå glip af nogle jagter, fordi jeg er for sent ude. Jeg havde indtil for et par år siden nogle forskellige forhandlere, men det er ikke rigtig noget, som jeg bruger længere, for jeg fandt en forhandler, hvor jeg altid kan få det, som jeg er på jagt efter. De har altid det, som jeg skal bruge, og de er venlige og hjælpsomme.

Det, jeg mangler

Denne gang er det et lokkekald, som jeg skal bruge. Mit gamle er ikke længere noget, som lokker dyrene til, næsten tværtimod, og de andre, som jeg går på jagt med, har grinet af mit lokkekald de sidste par sæsoner.

Jeg ved hvilket, det er, jeg skal have, så jeg har egentlig ikke travlt, for leveringer foregår som regel hurtigt. Det er meget normalt, at jeg har det, jeg bestiller, indenfor et par arbejdsdage. Der var også et par andre småting, som jeg skulle have, men det har ikke nogen betydning for leveringen.

Grunden til, at jeg i dag næsten udelukkende vælger denne leverandør til alt mit jagtudstyr, er, at jeg faktisk altid kan få det, som jeg skal bruge. Sortimentet er stort og altid opdateret med det, som er bedst, og til priser, hvor alle kan være med.

En anden af de vægtige grunde til, at de får en stor del af min handel, er, at deres kundeservice er meget vidende om deres produkter. Om de alle selv er jægere, ved jeg ikke, men de ved meget om det, og de er gode til at rådgive og vejlede, så man som kunde altid får lige det, som du står og skal bruge, noget som en del andre leverandører kunne lære meget af.

Kim Brandt