Sig som en and

Det er ikke så let, som det lyder, så derfor bruger man som jæger altid et lokkekald. Det er med til at lokke byttedyrene tættere på og sikre, du får en ordentlig mulighed for at ramme, når du skyder.

Jeg har i mange år brugt mit gamle lokkekald, men nu skal det gives videre til mine børn, så jeg skal have nogle nye. Det er en sjov tradition, at ungerne får nogle af de gamle ting, som både min far og hans far har brugt på jagt, når de har været med på jagt første gang.

Jeg har allerede bestilt mit nye lokkekald, for jeg var nemlig så heldig, at jeg for et par år siden faldt over en side, hvor jeg kunne få mange af de ting, som jeg bruger, både når jeg er på jagt, og når jeg er ude i naturen med familien og trekke eller bare ude og campe i den norske eller svenske vildmark.

Masser af jagtudstyr

Jeg faldt lidt tilfældigt over siden, men jeg blev hurtigt glad for dem, for de har et stort sortiment i en rigtig god kvalitet. Noget, som jeg af erfaring ved, er vigtigt, når man er ude i naturen, for du er meget afhængig af dit udstyr, når du er ude.

De medarbejdere, der er i deres webshop, er kompetente og gode til at rådgive dig. De forstår dit behov og sørger for, du får den korrekte vejledning, så du ender med det produkt, som passer til dit behov, for der er jo stor forskel på, om du camperer i egen baghave eller er ti dage på Nordkap.

Jeg har endnu ikke oplevet, at de misser en levering, og som regel er det en hurtig levering. Du kan hente i din lokale pakkecentral allerede efter nogle få arbejdsdage, noget som gør, at man virkelig føler, man får en rigtig god service.

Kim Brandt