Man skal helst ramme perfekt

For mig som jæger, er der mange ting, som skal være i orden, og det er med at være på forkant med alt det, der skal til for at få en succesfuld jagt. Det er alt det udstyr, som vi bruger, som skal være i orden, og det er vores skydevåben og vores egne evner som jæger, som skal holdes ved lige, for det hele handler ikke om bare at skyde, nej man skal nedlægge det, man skyder med et skud, dyret skal jo ikke lide.

Hjælp at få

En af de ting, som jeg tit bruger, er skydestokke, og det var på tide, jeg skulle udskifte mine, så jeg gik ind på den hjemmeside, som jeg fandt for et par år siden, og der er jeg næsten altid sikker på, at de har det, som jeg skal bruge. Noget som mange af de andre forhandlere af jagtudstyr kan lære meget af.

Jeg har handlet med denne leverandør flere gange, og det, som imponerer mig mest ved dem udover kvaliteten, den hurtige levering og det store udvalg, er, at de medarbejdere, de har i deres kundeservice, alle må være jægere med en passion for jagt, for de er alle som en meget dygtige til at vejlede og til at hjælpe med, at jeg altid får det, som jeg har brug for. Noget som ikke er let, men som de altid formår, lige meget hvad der skal bruges. Yderst professionelt og uden at de presser for mersalg, noget som desværre er meget normalt.

Det udstyr, som de sælger, er altid i en god kvalitet, så du er sikker på, det holder, når du er ude på jagt. Det er vigtigt, og det er samtidig også med til at sikre, du ikke kommer til at være i fare, for at gå jagt er ikke altid let. Det er farlige elementer, som er med ude, og så er sikkerheden noget, som altid skal være i højsædet.

Kim Brandt