Forberedelsen er nøglen til succes

Det er et mantra, som mange store forretningsfolk hylder, og det er bestemt ikke kun i forretningsverdenen, det passer ind, for jeg har måtte sande mere end en gang, at når jeg ikke er ordentlig forberedt til jagtsæsonen, så er det ikke meget, som jeg rammer. Det er derfor, jeg allerede i sommerhalvåret gør klar til jagten, når efteråret starter.

Heldigvis så fandt jeg for et par år siden en onlineforretning, hvor de ikke kun er har alt i jagtudstyr, nej de har også alt andet til udelivet. Det gode ved det tøj, jeg bruger til jagten er, at det også er perfekt, når der skal fældes træer eller laves andet arbejde. Det er nu også mit fritidstøj. Og det er virkelig rart at have på.

Det er måske en fordel ved at blive ældre, at tøjet skal være holdbart og brugbart, og så behøver det ikke koste en formue. Jeg er i hvert fald tilfreds både med det og med alt andet, jeg finder til gode priser på den hjemmeside.

Klar til jagten

Men det vigtigste er at være klar til jagten. Alt er mere end parat, og skiftetøj er der også. Det kan være både vådt og koldt, så det er rart med en jakke, der er varm, og skiftetøj fra to til tå, hvis det er vådt. Tæpper til både mig og hunden, for selvom den har pels, ja så har den også brug for varme efter en lang dag udenfor med arbejde og spænding.

Der er termokrus og en praktisk rygsæk. Alt skal være nemt at få fat på og være pakket godt ind. Det skal sidde godt på ryggen, og resten skal passe ned i de mange lommer, så intet er overladt til tilfældet. Det gælder ikke kun mig, men hele selskabet, og jeg giver nu gerne gode råd om, hvor de kan købe det de skal bruge.

Kim Brandt