Forberedelse er vejen frem

Når man som jeg er ivrig jæger, så er der altid noget, som skal skiftes blandt jagtudstyret, så du skal sikre i god tid, at du har alt det, du skal bruge. For er sæsonen først gået i gang, så er det ved at være for sent, og selvom vi hurtigt får leveret nyt jagtudstyr, der hvor vi handler, så er det stadig nogle jagtdage som man risikerer at glip af.

Jeg er jævnligt på skydebanen, når det ikke er sæson, for jeg vil gerne holde mine færdigheder med geværet ved lige. Det ville ikke være godt at stå midt i sæsonen og så ikke have holdt færdighederne ved lige, for det vil give skamskudte dyr, noget som jeg for alt i verden vil undgå.

Jeg planlægger altid grundigt

Jeg skal på skydebanen, når jeg kommer hjem fra ferie i næste uge, og jeg har lige bestilt en ny patrontaske og et godt regnslag. Jeg er dog ikke nervøs for, at min nye patrontaske ikke kommer frem, for leveringen er altid hurtig hos dem, jeg bestiller hos, og de har en fantastisk onlineshop med et meget stort og flot sortiment, hvor jeg altid kan få det, jeg leder efter, og til en pris, hvor selv en nærigpind som jeg kan være med.

Det, som jeg dog er mest glad for ved den hjemmeside, som hurtigt blev min eneste leverandør af det udstyr, som jeg bruger, både når jeg er på jagt, og når jeg er på trekking med familien, er, at de medarbejdere, som de har i deres kundeservice, altid er klar med gode råd og en meget kompetent og professionel vejledning. Der kommer tit nye produkter til dem, som nyder naturen, og som går på jagt, så det er altid godt, at man er opdateret på det, der nu kommer på markedet.

Kim Brandt