Det er vigtigt at få øvet

Det er altid vigtigt at få øvet sig, når der er noget, som man skal være godt til. Det er eneste måde at blive god til noget. Det tager minimum 10.000 gentagelser, før man er rigtig god til noget, så det er mange timer, der er brugt på skydebanen med at ramme lerduer, før man er klar til at gå på jagt for alvor.

Så det er ikke underligt, at min lerduekaster er moden til at blive udskiftet, for den har tjent mig i over 5 år. Jeg er dog så heldig, at jeg allerede ved, hvor jeg skal få fat i en ny, for jeg fik navnet på en hjemmeside for et par år siden, og der har jeg handlet alle de ting, som jeg skal bruge til jagt og til forberedelse af jagten, og de har ikke en eneste gang ladet mig i stikken.

Råd og vejledning

Faktisk så har de gjort meget mere, end bare at levere det udstyr, jeg bruger, når jeg er på jagt eller ude og trekke, for de har også vist sig at være fantastiske rådgivere og vejledere, når jeg har haft brug for gode råd til at finde lige det, som jeg skal bruge.

Jeg havde en tid 2 uger senere på skydebanen, og jeg vidste de med sikkerhed ville have min lerduekaster leveret i god tid, for de havde ikke forplumret leveringen en eneste gang i de par år, jeg har brugt dem. Leveringerne er altid præcise, og det er sjældent, der går meget mere end et par arbejdsdage, før det, som er bestilt, er fremme.

Priser og kvalitet er et kapitel for sig selv, men lad os bare for nemheds skyld sige, den ene er i top og den anden i bund, så er der vist ikke mange, som tror, at der bliver solgt dårlig kvalitet til høje priser.

Kim Brandt