Sæsonen nærmer sig

Familien har i mange år været jægere, og vi ved, det kræver meget af os, for vi skal altid være klar med det bedste udstyr, og det er med at passe tiderne på skydebanerne, for det er ikke en leg at gå på jagt. Det er med at skyde, når du er sikker på at ramme, og som den gode jæger, så skal et skud være nok, for dyret må på ingen måde lide.

Det bedste udstyr

Vi har indtil for et par år siden brugt forskellige forhandlere, når vi skulle have udstyr, men så fandt vi hjemmesiden xtragrej, en side, hvor selv den mest kritiske jæger ville kunne finde al det udstyr, som der er brug for til både fugle- og bukkejagt.

Lige da vi fandt siden, var vi noget betænkelige ved de lave priser og det store udvalg, men efter at have handlet småting hos dem og snakket med deres kundeservice, så var vi ikke længere i tvivl om, at de leverede det bedste, som vi kan få på markedet, uden at skulle købe det i udenlandske forretninger og vente i månedsvis, før det kommer til Danmark.

De har udover et stort udvalg, en fantastisk hurtig levering og varer i en rigtig god kvalitet, og det hele bliver garneret med en kundeservice, som ved alt om det, som de har på hylderne. De er altid klar med svar og ved den medarbejder ikke lige noget om det, du spørger om, er der altid en kollega, som ved det. Imponerende med så mange varer, de har på deres hylder.

Priserne er gode, og vi er alle begejstrede over, hvor let det er, og hvor gode produkter, vi får hver gang.

Der er konkurrenter derude, men skal de hive os over til deres forretning, så skal de ikke kun være billigere, men også bedre, og det er noget, som de færreste kan klare.